Satelit Internet Profesional - Nagari Sipil sarta Militér | NASSAT |



Otomatis tur Maneuh masakan Satelit kalawan sinyalna Global

Ringkesan ringkes Satelit Internet NASSAT Leyuran ®

Internét satelit pikeun Usaha

anteneu satelit Internet tetep keur professional, usaha publik, usaha swasta,, skenario Pamaréntahan timer padamelan na komunitas terasing,

Bandwidth sakumaha - Ka Band, Ku, C jeung X Militer. MEO na geo satelit. Taya kontrak permanén tanpa watesan lalulintas - Up 700 Mb nurutkeun Antenna, Géografi jeung Project - Mini Teleports keur komunitas leutik jeung suku - tarumanagara VNO - - SCADA System adjustment aya VPN - Telemetry, Video panjagaan (CCTV), teleports, cadangan, jsb




Internét mobile Satelit

Masakan satelit Internet satelit kalawan otomatis - SATCOM - Autodeploy / onthemove - SOTM / COTM

model Vario milih ti, gumantung kana proyék, diantarana: Autodeploy (tilepan tradisional jeung unfolding diparkir) atawa luhur-kapasitas Plana Gerak (OnTheMove). Protection sipil, Darurat, PMA, Bookmobile, Mobile Banking, caravans, jsb - Nagari Sipil sarta Militér. Duanana arsitéktur nyaluyukeun sagala wahana sarta trailer. ukur rubakpita. Tanpa ngawatesan konsumsi. Tanpa permanence. Pikeun 128 MB gumantung modél anteneu mobile otomatis. sinyalna global. Satelit: Leo, MEO, geo, HEO Pita frékuénsi: C, S, L, Ka, Ku sarta X militér



Internét maritim Satelit

Maritim Internet satelit pikeun Kapal sarta lepas pantai

Internét satelit laut. unmetered. lalulintas Unlimited. sinyalna global. Nassat ieu pribadi tiap bejana. Fasilitas keur akuisisi peralatan. Lamun geus anteneu dipasangkeun, Nassat ngagantikeun sambungan anjeun ayeuna tanpa ngabogaan mésér anteneu anyar (Kamungkinan Ieu ukur mungkin jeung ngaganti sambungan kalawan sejen tina band sarua). Optionally kami manjangkeun jasa kami ka instalasi sistem kaamanan, TV, telepon VoIP, nirkabel, jsb Satelit: Leo, MEO, geo, HEO - Ku Band, Ka, C, L, S sarta X Militér



Satelit Internet Aerea

Internét satelit pikeun Pesawat: Umum Aviation, komérsial, helikopter na UAVs (sipil sarta militer).

Nassat Air nyaéta sambungan anu Broadband sakumaha ka 128 MB (gumantung mantena), anu ngamungkinkeun para pesawat informasi hiber sacara real waktos on cokpit nu, Hotspot, Mobile Phone jeung / atawa VoIP, musik Piped, TV jeung video dina paménta. Gumantung kana pesawat na hiber, salah bisa milih antara Ku-band, Ka, L, C, S, sarta laju datar X Militér tanpa wates ngurangan. Boh tina Pita frékuénsi anu cocog pikeun ngalirkeun acara nu-ayeuna sareng video conferencing. Kabéh approvals perlu jeung certifications - satelit Leo, MEO, geo, HEO - ketersediaan anteneu Metamaterials na MicroVsat.



Internét satelit pikeun Kareta

Switched Internet satelit pikeun Kareta

Sistem ngagabungkeun sambungan satelit NASSAT via téhnologi Wi-Fi UMTS / LTE / GPRS jeung jero nyadiakeun hiji konektipitas Internet permanén, Hotspot, Hiburan, TV jeung video on demand dina karéta-speed tinggi. Puluhan satelit pikeun milih nurutkeun proyék sarta aréa geografis. Ketersediaan anteneu kalawan Arsitéktur Array Phased atanapi Metamaterials - Pilihan aktivasina Seasons - Bandwidth sakumaha - Tanpa ngawatesan konsumsi - tanpa permanence - nepi ka 1 Gigabit nurutkeun Antenna na Géografi - Global sinyalna satelit: Leo, MEO, geo, HEO - pita L, S, C, Ku, Ka na X Militér



telepon satelit

Mobile telepon satelit L-Band jeung GSM

Nassat boga rupa-rupa ponsel sarta sambungan satelit hibrid (satelit + GSM). Kabéh nu aya sinyalna di sakuliah dunya. Aplikasi paling kasohor pamakéan tim ieu: tim nyalametkeun panalungtikan lapang, correspondents asing, zona konflik, olahraga Adventure, jsb



Ringkesan ringkes Leyuran R & D Satelit NASSAT ®

Internét kasual pikeun Kajadian

Internét satelit pikeun acara occasional. Lilipetan of 100Mb X 30Mb

Sagala jenis acara: Verbenas, pertikahan, communions, nempokeun dagang, konferensi, sarjana muda, Rapat Panwaslu, Kajadian Usaha, jeung sajabana Pilihan Wi-Fi ngakses Hadirin. Laju datar lalulintas taya. Cutatan pikeun poé. rupa-rupa kemungkinan gumantung acara. pamundut nu kedah dilakukeun salah minggu di minimum sateuacanna.



Internét kasual pikeun Produksi-DSNG

DSNG - streaming - Internet satelit pikeun Produksi.

NASSAT geus ngembangkeun hiji protokol komunikasi husus via satelit transmisi / panarimaan eusi audiovisual. Lumaku ka alat mobile atawa transportable. Sadaya ieu ditarjamahkeun jadi jasa panarjamah, pangiriman stabil, henteuna Latency bisa na tanpa booking.



Nassat - Satellite Internet High Kamampuh.
alamat: Plaza de la Cruz - 29631 - Benalmádena, Malang - Spanyol.
telepon: + 34 902 361 728

sakuliah dunya

mitra

Network O3B iNetVu ThinKom Cobham - Rakan Nassat Kymeta ikusi Phasor iDirect Inmarsat - Rakan Nassat Iridium - Rakan Nassat abdi + D Nassat
Malang KADIN

Gawe sareng NASSAT

Gawe sareng Nassat

Jadi Rakan di NASSAT bakal masihan kasempetan pikeun mibanda ...

baca leuwih



presentasi Express NASSAT



Kode tina Étika Nassat