Internét Antenna Satelit kalawan Otomatis Orientasi



Teknis Kursus-kursus Pelatihan Spesialis masakan Satelit Internet satelit jeung mobile sarta tetep

Sértipikat Profesional dicaritakeun

NASSAT sadia ka installers telekomunikasi "NASSAT latihan Tangtu Pikeun Éropah jeung Amérika Latin"Devoted mun latihan teknis na anu boga tujuan rék dilegakeun ka bengkel jeung sesi on jejer kayaning sistem DVB-S2 (Ku na Ka Band), diantara urusan séjén dipikaresep.

NASSAT Eta ngalaksanakeun hiji pagawean penting lila latihan pikeun installers Telecom, kalawan kursus husus dina instalasi tur pamaliharaan masakan satelit tetep pikeun aksés Internet satelit, jasa maju (otomatis anteneu mobile, laut, multicast, jsb) ku pakait certifications.

ayeuna, NASSAT geus ngamekarkeun Plan Kursus 2012 / 2013 na hayang boga kolaborasi tina installers telekomunikasi keur ngartikeun wewengkon dipikaresep pikeun seminar hareup. Di antara maranéhanana diusulkeun aranjeunna:

NASSAT Mibanda tim anu bakal alamat queries sarta nyadiakeun rojongan tur consultancy ngerjakeun installers anu merlukeun eta.

Kalawan inisiatif ieu, NASSAT dasi nutup jeung group of installers telekomunikasi. Dina garis ieu, NASSAT ogé organizes kagiatan promosi, Raffles jeung hadiah.