Internét Antenna Satelit kalawan Otomatis Orientasi



Kode of Etika NASSAT

Étika sarta lila-Best

perkenalan

prinsip etis nu pituduh kinerja urang ogé underpin gambar kami pausahaan solid sarta dipercaya.
Kode ieu Etika meets tungtunan bisa dititénan dina peta profésional urang pikeun ngahontal standar etika kantos luhur dina latihan kagiatan urang. Ieu ngagambarkeun identitas budaya urang jeung commitments kami dilakukeun dina pasar nu urang beroperasi.

wengkuan

Kode ieu Etika ka sadaya manajer sarta karyawan NASSAT lumaku.

prinsip umum

NASSAT geus yakin pikeun ngumpulkeun sarta ngamekarkeun, kudu dumasar kana tujuan bisnis jeung prinsip etis ketat nu dibagikeun ku manajer jeung karyawan pausahaan.

Urang beroperasi di pasar téknologi anyar ngabogaan dina pintonan ngembangkeun kontinyu, kinerja kapamimpinan jeung kapuasan customer. Diantara gol kami pangpentingna nyaéta pikeun ngajaga reputasi sahiji parusahaan padet tur dipercaya, sadar tanggung jawab sosial jeung perusahaan urang, néangan pikeun ménta hasil di jujur, adil, légal jeung transparan.

lampah urang kudu salawasna ditandaan permanén ku integritas, kapercayaan jeung kasatiaan, kitu ogé hormat sarta pangajén tina mahluk manusa, privacy, individuality jeung martabat. Urang repudiate sagala dipandu ku prasangka ngeunaan asal, etnis, agama, kelas sosial, baham, warna, umur, cacad fisik tur sagala formulir séjén tina dangong diskriminasi.

Simkuring yakin dina pentingna tanggungjawab sosial na perusahaan salaku parusahaan komitmen kana komunitas nu eta ngoperasikeun, sarta yén tanggung ieu pinuh sadar lamun lampah nyumbangkeun arah komunitas ieu.

Gerentes jeung karyawan kudu migawe pikeun mastikeun nu nilai na gambar pausahaan, ngajaga jurus konsisten nu gambar saha jalma nilai na polah dina mertahankeun kapentingan konsumén jeung Company. The ngungudag tina ngembangkeun parusahaan urang kudu dumasar kana prinsip ieu, jeung kayakinan yen lampah urang anu dipandu ku standar etika pangluhurna tur hormat ketat pikeun legality.

Tanggung jawab di manajer

Ieu nepi ka executives lulugu tina Company, dina latihan tina kagiatanana:

integritas profésional sarta pribadi

Hubungan customer

Hubungan dina gaw

Hubungan jeung Séktor Public

hubungan supplier

Hubungan jeung pesaing

Kode manajemen Etika

Komite étika

dibekelan final

Panyingkepan sarta patuh kana aturan etik nu disusun dina Aturan internal Circular.