Satelit Internet NASSAT - Nepangkeun



NASSAT Systems Satelit - Markas Dunya - Malang - Spanyol

Bidi kode Nassat

Hawa, Land jeung Laut - Merdika komunikasi satelit dina pindah.

NASSAT Mobile Satelit Systems & terminal | Malang | 2003 |, lahir ti prakarsa grup insinyur profésional néangan keur ngahijikeun daerah beda sector satelit kalawan tujuan maturan waleran praktis, solusi diaksés na-tingkat tinggi.

Salaku puseur panalungtikan téhnologis, NASSAT alamat isu, utamana kompléks mangaruhan organisasi, usaha, lembaga sarta komunitas, kelemahan alamiah di infrastructures telekomunikasi di loba kasus nonexistent.

Ngembangkeun solusi télékomunikasi satelit ngawengku kabutuhan pasar béda, merlukeun staf mitra pisan terampil kalawan manajemén ahli dina teknis, protokol seni anjog nu ngaktipkeun tawaran nyata jeung jujur satelit rubakpita speed tinggiDi sagigireun hiji sumber inexhaustible kreativitas. Sakabéh parabot ieu jeung kahayang pikeun ngalayanan masarakat sabudeureun grup nu nyusun rupa professional anu nyieun nepi Nassat, nyaeta naon ngidinan Anjeun pikeun custom, giat na leyuran inovatif dina widang satelit internét mobile atawa statis.

presentasi NASSAT ningalikeun

Nassat - Internet satelit Profesional Performance High.
alamat: Plaza de la Cruz, 29631 - Benalmadena, Malang.
telepon: + 34 902 361 728

kantor pawakilan

  • sakuliah dunya
  • Gawe sareng Nassat

    Gawe sareng NASSAT

    Jadi pasangan tina NASSAT bakal masihan kasempetan pikeun mibanda ...

    batur sapagawean