NASSAT Mobile Provider Internet | Performance tinggi |



Mobile Satelit Internet | mobil | beus | gandeng | Komando canggih | mobile perbankan

satelit Leo, MEO, geo, HEO, SSO, GSO | Ku band | Ka Band | Band C | Band L | Band S | band X

Internét mobile Satelit

NASSAT Mobile - Sistim BASMAV mobile Satelit Broadband High SpeedIeu ngawengku 2 cara na dirancang utamana pikeun maranéhanana pindah kalayan peryogi konstan pikeun komunikasi. Kalayan larutan ieu Nassat Mobile, saha mibanda kamampuhan pikeun ngalakukeun bisnis ti sarupa sakumaha maranéhna ngalakukeun ti lokasi jauh markas na.

Kumaha carana sangkan teknologi otomatis BASMAV dimaksudkeun NASSAT dianggo?

Nassat Mobile boga dua pilihan. Kahiji: nu ngidinan Anjeun aksés ka internét kapasitas tinggi mana mana kendaraan anu diparkir, trailer camp atanapi platform dagang mobile. Nu kadua: jadi terus disambungkeun duanana pindah sarta diparkir. Sufficing boga kandaraan ignition ngakses Internet satelit. sistim Mobile Satelit Nassat Ieu gampang urutan di luhureun tutumpakan (RVs, SUVs, vans atawa kandaraan komérsial séjén), atawa platform trailer, sarta ku klik tunggal, anteneu nu otomatis pindah ka satelit dipikahoyong (standar) jeung ngawangun sambungan kana modem layanan Internet via satelit.

Internét mobile Satelit

Mobile Satelit Antenna Vehicle diparkir

85 model béda saperti lokasi diperlukeun tur geografis. Ngabahas pangabutuh anjeun sarta kami bakal nyadiakeun modél non-beungkeut nu pangsaena cocog ka kabutuhan Anjeun.

Dijamin nawarkeun sambungan mantap jeung satelit dina ngan 2 menit sanggeus anjeun wétan sarta parkir kandaraan anjeun, platform atawa Unit mobile. Nassat Mobile, kalawan hiji Unit kontrol calakan diaktipkeun ku mencét tombol a jeung anteneu otomatis piring anu deployed sarta dihubungkeun jeung satelit. The ngungudag relentless téknologi anu mastikeun sambungan aman global, geus ngamotivasi panyadia tina Internet via satelit pikeun ngamajukeun solusi gampang ngagunakeun na fungsionalitas fléksibel malah dina kaayaan ekstrim, Nassat integrates téhnologi ieu TDMA sanggup jaringan BASMAV na nepi 1Gigabyte configurable. Sistim ieu ngamungkinkeun komunikasi bebas pikeun situs jauh, wewengkon musibah, dina emergencies kaayaan kritis, ngan ningali langit sarta mencét tombol a. Sistem BASMAV diwangun ku unit motorized kalawan autoapuntamiento otomatis misah, modem satelit sarta layanan konektipitas NASSAT High Network Speed ​​anteneu. jasa ieu ngarojong aplikasi hosting hitherto diijinkeun ku polumeu badag na, tanpa loba tur accelerators mahal peralatan. Nassat VSAT Mobile. Menta informasi jeung tanda petik.

Panyambungna ngadeg Satelit anjeun di Motion

28 model béda saperti lokasi diperlukeun tur geografis. Ngabahas pangabutuh anjeun sarta kami bakal nyadiakeun modél non-beungkeut nu pangsaena cocog ka kabutuhan Anjeun.

Internét Driveaway Mobile Satelit

Broadband gerak speed tinggi. kalawan jaringan Inmarsat BGAN komunikasi panutup perlu jeung respon dinamis tur gancang deployable dina situasi kritis. Sistim ieu bisa ngaktipkeun mobil anjeun kana komunikasi pinuh mobile, kalawan kapasitas nepi ka 384 kilobits symmetric na 256 kilobits simetri mode ngalirkeun, anu versatility leyuran ieu konektipitas internét jeung garis tina sora simultaneous, nu ngawenangkeun komunikasi pindah saum sareng otomatis. Kabéh terminal pindah téh colokan na antrian, basajan, praktis, sanajan anjeun anyar pikeun satelit komunikasi. Nassat Mobile COTM ngarojong 9250 Hughes BGAN, Thrane & Trane Explorer jeung Explorer 527 727. Nassat Mobile COTM.

Masakan Satelit Transportable

14 model béda saperti lokasi diperlukeun tur geografis. Ngabahas pangabutuh anjeun sarta kami bakal nyadiakeun modél non-beungkeut nu pangsaena cocog ka kabutuhan Anjeun.

Internét Flyaway Satelit Mobile

Gancang-nyebarkeun Flyaway, A komputer anu bisa gampang diangkut dina kapal terbang, atawa dina wahana leutik. Eta ngabogaan beurat 55k kalawan 1.2 méter diaméterna nalika dirakit, nyaeta basajan tur bisa ngirimkeun sarta tampa petunjuk komunikasi urgent, Ngan cukup keur ngawangun timnya sabudeureun 15min, nyaéta bakal nunjuk ka satelit otomatis antara menit 2 4 tur siap. Anjeun gaduh kacida pribadi link dipercaya mana anjeun bisa ditilik aplikasi Anjeun kana link dinamis mana kapasitas TDMA anu 2Mb transmisi na 8Mb panarimaan sarta SCPC 2Mb simetris jeung speed ieu anjeun tiasa gaduh VoIP punjul mun landline a , sambungkeun via VPN pikeun jaringan perusahaan anjeun, ngirim ngalirkeun video, video conferencing ti tempat hiji bagian komunikasi bener umum, 6 ieu patempatan manufaktur atanapi petals, anu dimaksudkeun pikeun sarat real-time warta, lembaga kaséhatan di bencana alam, kaamanan publik, komunikasi militer, saluran télévisi swasta, DSNG, kaamanan, komunikasi cadangan cadangan, sarta kubu samentara. FlyAway Ultraportable.

anteneu mobile trailer otomatis

trailer mobile Satelit Internét

solusi ngaropéa. Ngabahas pangabutuh anjeun sarta kami bakal nyadiakeun modél non-beungkeut nu pangsaena cocog ka kabutuhan Anjeun.