Internét satelit pikeun komérsial sarta Aviation wasta



Internét satelit pikeun komérsial sarta Usaha Aviation - Air NASSAT

aplikasi Internet hawa Satelit Komunikasi Pesawat Satelit

Klik di dieu pikeun ningali file di Spanyol kalawan sababaraha gambar ngeunaan fasilitas mangrupa.. "Jandela Anyar" pdf "

NASSAT hawa salaku pamimpin di industri speaks solusi Internet Spanyol sarta Brazil Satelit pikeun pesawat, nawarkeun solusi komunikasi lengkep pikeun rupa-rupa pesawat bisnis. solusi inovatif urang geus dipake dina aplikasi duanana sipil tur pamaréntah di sakuliah dunya sarta ngarah ka pasatujuan kalawan mitra jeung pabrik mendesain sarta ngamekarkeun sertipikat maranéhanana.

Pangalaman dina pasatujuan rékayasa telekomunikasi sarta hawa solid jeung pabrik anu NASSAT junun jadi panyadia ngarah tina satelit komunikasi di eksekutif tur aviation komérsial di LATAM.

NASSAT hawa ngajadikeun eta gampang pikeun Airlines sarta executives ngaropea na nyandak hiji platform tunggal, sabenerna global, onboard hiburan sarta produktivitas. Harnessing kakawasaan kinerja tinggi carrier anu ngaliwatan pangiriman ISP satelit panglegana. jasa Internet jeung hiburan onboard hawa NASSAT ngawenangkeun integrasi sarta scalability taya. aviation eksekutif jeung Airlines paling inovatif anu dilengkepan solusi hiburan inflight panganyarna.

Jasa jeung Leyuran

Dina Board WiFi jeung Internet via satelit pikeun duanana awak pikeun petikan. Hiburan: Pilem, musik, kaulinan, jeung sajabana

Fitur umum

Equipment hawa NASSAT - disatujuan tur Certified ku otoritas jeung pabrik kapal udara.

Nassat Air kompatibel jeung anteneu sagala produsén urang low, sedeng sarta luhur gain. Pilihan instalasi bakal gumantung kana jenis layanan sarta ukuran pesawat. Leuwih ti éta, pamasangan lumangsung dina hangars ditugaskeun ku pabrik kapal udara. Ti Florida ka Argentina aya ratusan bengkel aeronautical disatujuan.

pamakéan aman tina jaringan

Cocog sareng sadaya standar pamaréntah jeung kaamanan, kaasup éstu-IIIb, STE, Taclane, KIV-7 jeung Brent.

sinyalna satelit

Nassat Air anu sadia di sakuliah dunya iwal di kutub.

Nassat Air jeung jasa kaamanan hawa

jasa sagara klasik kaamanan hiber bisa disadiakeun sakaligus ngaliwatan hiji instalasi tunggal dina pesawat.