Satelit Internet Provider | Performance tinggi |



Leyuran satelit | Bumi Stasion | teleports | Kekecapan énergi |

satelit Leo, MEO, geo, HEO, SSO, GSO | Ku band | Ka Band | Band C | Band L | Band S | band X

Kaamanan Komunikasi satelit Komunikasi Satelit Telemetry

NASSAT paduli kalayan perhatian husus pikeun kaperluan Generators énergi renewable kayaning photovoltaic jeung angin kebon. Ladenan diperlukeun ku aranjeunna keur Kaamanan, Telemetry atanapi NyadangkeunÉta nu terpadu kana jaringan dedicated na ekslusif kalawan sistem timer junun, sahingga mastikeun aliran gancang dina tiap waktu transmisi. speeds ieu staggered ngatur sorangan nurutkeun kana layanan dipéntaBoh kontinyu atawa puncak, berkat ketersediaan rubakpita leuwih gede ti jaringan band satelit konvensional. Kabéh pinuh otomatis tur euweuh muatan tambahan.

NASSAT satelit, nyadiakeun sambungan -Speed ​​tinggi broadband, Aman, dijamin dina tulisan, tanpa wates geografis atanapi kawajiban permanence.



Stasion Bumi Performance High - Teleports

teleports NASSAT

Manajemén proyék:manajemén proyék terpadu ti desain, suplai, instalasi, karya sipil, nguji ditampa, nguji verifikasi, dokuméntasi, latihan jeung rojongan ka commissioning.

rékayasa Urang coba beradaptasi ka kabutuhan atanapi sarat customer sarta mendesain konfigurasi paling luyu stasion bumi dibereskeun atanapi transportable, dumasar kana téhnologi paling canggih sadia dina pasaran.

Karya sipil: Pikeun stasiun bumi dibereskeun ngalaksanakeun proyék karya sipil, conditioned ku ciri fisik anteneu jeung konstrain alamiah tina kakuatan mékanis taneuh, urang ngatur idin wangunan sarta visas.

Instalasi tur commissioning: Alat-alat & Systems boga tim installers profésional specializing di instalasi stasion bumi ngajalankeun nguji ditampa pakakas, sistem na parios kalawan atawa sistem satelit anu merlukeun nasabah, tumuwuh dokuméntasi test, operasi jeung perawatan, sarta assists di commissioning.

kursus latihan: Urang ngalakukeun kursus latihan extent disadiakeun, kaasup parabot jeung sistem implementations tingkat teoritis sarta operasi jeung perawatan

Layanan teknis: NASSAT nyadiakeun konsumén tilu tingkatan layanan:

rojongan pre-jualan: Presentasi jeung seminar di produk anyar. kolaborasi customer dina watesan pangabutuh

integrasi rojongan sistem na aplikasi: Éta nu disadiakeun pikeun sistem customer turnkey sarta rojongan duanana "heuras" sareng "software".

Sanggeus-jualan jasa: instalasi tur commissioning sistem jeung alat pangropéa na jaminan keur kahirupan di antarana katutupan.

Taunan Purwokerto Kontrak, ngabawah ladenan handap dijamin:


Internét satelit



efisiensi énergi

Kami Divisi Kekecapan énergi Cai mibanda kakuatan na di pangalaman lega sarta latihan anggota, sareng lulusan taun Manajemén Energy Insinyur di Konstruksi, Profesional sertifikasi & V Tabungan balik, Energy Peunteun edificos, jsb nu nyieun urang jadi di forefront pausahaan di sektor.

Perlu analisis: Proyectosa ngaluyukeun ciri unggal customer nyadiakeun solusi.

proyék integrasi: Urang nawiskeun rangkeian solusi béda kalayan klien pikeun ngahontal tingkat luhur tabungan jeung premis anu tabungan tina ngawengku investasi sarta ngahasilkeun aliran tunai positif.

Énergi audits | Manajemén énergi: Urang nawiskeun nasabah kasempetan uninga status konsumsi instalasi sacara real waktu keur jéntré tur bisa manajemén énergi efisien tina eta nyandak Anjeun ngadalikeun belanja anjeun sarta bisa leuwih nguntungkeun.

Certified ukur na Verifikasi: technicians kami boga CMVP judul bergengsi yén certifies aranjeunna salaku Certifying Profesional Performance ukur na Verifikasi Protocol maké IPMVP EVO, salah sahiji ti saeutik pausahaan di Spanyol nu nawiskeun jasa ieu. Urang ngahijikeun duanana proyék kami sarta pikeun proyék-proyék luar klien nu hayang pastikeun tina tabungan dihasilkeun ku ukuran tinangtu ditawarkeun ku pihak katilu.

kontrak pangropéa pikeun proyék-proyék Ningkatkeun Kekecapan Energy: proyék kami boga jasa perawatan ngaliwatan nu nasabah bisa mastikeun yén ukuran dicokot bakal efektif ngaliwatan waktu.