Internét Antenna Satelit kalawan Otomatis Orientasi



Divisi seuneu: Palaksanaan tur ngembangkeun insfraestructuras haratis

Pangwanoh Seuneu Pencegahan - Poto: AFP / Getty Gambar

Pencegahan teh pangalusna sarta cheapest perlakuan keur sagala panyakit ...

Numutkeun DGCONA, Area Leuweung Seuneu Pencegahan Direktorat Jenderal Konservasi Alam sahiji Departemen Lingkungan, Spanyol nyaéta di luhureun dina nagara Citarum Tengah ngeunaan wewengkon leuweung nu kabeuleum. Dinten, aranjeunna dimimitian nyebarkeun data husus dina efek tina kahuruan ieu dina duanana ekosistem lokal sarta pangaruhna dina lingkungan global. Ieu data ngareureuwas sangkan urang sadar butuh pipilueun unggal sarta unggal salah sahiji kami, duanana individu jeung parusahaan tingkat ka bagian langsung tina usaha urang ngajaga sumber kabeungharan, kaséhatan sarta karaharjaan disadiakeun ku leuweung kami sarta loba tempat sésana désa.

Ka tungtung ieu, eta geus ngembangkeun leyuran identifiers tracking satelit NASSAT berpotensi gerakan aneh jeung / atawa tersangka, locators prendimientos awal jeung sumber mungkin, di sagigireun, alami, monitoring sarta perluasan seuneu. Sadaya sacara real waktu. Sistim ieu bakal ngarojong putusan-pembuatan di wewengkon karya pencegahan, kontrol jeung kahuruan leuweung tempur. Leyuran ieu dibere aksés visual ka aréa diawaskeun kalawan pilihan wewengkon ampir perimetrar husus pikeun manajemén efisien manjangkeun Chances kontrol seuneu tur mastikeun kasalametan tanaga di sawah, ku lokasi maranéhanana sepanjang waktos Ngahindarkeun tragedies anu neruskeun sangsara dugi dinten. Leyuran ieu ogé ngamungkinkeun pamakéan seuneu, dina bentuk ngaduruk dikawasa salaku alat manajemén, cocog jeung murah pikeun nyimpen nepi halangan pikeun sumebarna seuneu (E. Pramanik, 2001- Manual dikawasa ngaduruk).

Wilujeung peta sarta gambar beku. Sagala pamaké didaptarkeun tiasa ngawas hirup ku boh mangrupa smartphone atawa sedeng lianna nu boga aksés Internét. Ogé, anjeun tiasa nampi panggeuing ku e-mail na sms.

Leyuran ieu ngajaga wewengkon jeung resiko wildfire paling poténsi ogé kumaha paling susceptible mun vandalisme, optimizing karya kaamanan, kontrol, pajoang kahuruan leuweung jeung faktor sarupa lianna.

Anjeun kudu nyaho yen ...

Waragad timbul parabot tarung (kaasup leungitna kahirupan tur warisan alam nu urang teu bisa nempatkeun harga hiji), dina jutaan euro tur loba taun recovery slow (lamun nu fits kamungkinan ieu).

sistim

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan Department urang. Rékayasa na Rojongan.