Internét maritim Satelit



Internét maritim - Services Téknis - Telemedicine GMDSS TV Telemetry Phone fax na VoIP

Urang ngaganti sambungan rubakpita Internet laju datar unggulan anjeun aya. pilihan terpadu VoIP.

Internét maritim Satelit

NASSAT muterkeun hiji peran integral dina nyawa pelaut. Lamun datang ka supplying jasa komunikasi sarta kaamanan maritim dipercaya, teu jaringan lianna bisa cocog wengkuan sakabéh jeung breadth sahiji jasa kami nawiskeun.

NASSAT nawarkeun hiji rentang unrivaled tina sora, fax tur data pikeun nyocogkeun sagala jenis na tonnage pembuluh ti yachts leutik kana kapal sagara-bade didamel, sahingga boaters komunikasi sakumaha éféktif duanana dina dewan jeung ka darat

Rébuan pembuluh dina séktor sudagar, fishing, luang jeung pamaréntah ngandelkeun jasa ieu pikeun ngamutahirkeun laporan posisi, telemedicine, cuaca jeung grafik panunjuk arah, sarta pikeun ngidinan awak ka nelepon atanapi komunikasi ku e-mail babaturan jeung kulawarga, jadi hiji sumberdaya vital tetep roh maranéhna nalika aranjeunna di laut sakapeung keur bulan. Ladenan armada geus jadi standar pikeun kapal jangkung, kalawan leuwih 20,000 terminal di stasiun jasa.

Sanajan kitu, dina peran pangpentingna Nassat resides dina méré jasa kaamanan. jasa satelit mangrupa yayasan tina marabahaya Global Maritim sarta Sistem Kasalametan (GMDSS), anu ngahubungkeun instan ka pelaut di sakuliah dunya museur koordinasi nyalametkeun pangcaketna. Loba nyawa geus disimpen berkat jasa ieu, sarta moorings countless pelaut leupas unggal poe, aman dina pangaweruh nu mantuan téh sakumaha gampang saperti mencét tombol a.

Reliabiliti jaringan kami mangrupa kritik ka nyadiakeun kamampuhan ieu. Rata-rata, ketersediaan jaringan kami ngaleuwihan 99.99 persen. Ieu terus diawaskeun ku International Mobile Telecommunications Satelit Organisasi (IMSO) pikeun mastikeun urang minuhan sarat tina Maritim Internasional pikeun sistem GMDSS keur Organisasi industri maritim (IMO).

Dina 2007, Nassat enriched daftar nya ku jasa laut jeung peluncuran BASMAV, anu nawarkeun data sora na broadband sakaligus - di speeds aksés dibagikeun ka 432 kbps per channel - tambah pilihan tina ongkos data dijamin on demand - nepi ka kbps 256. jasa ogé ngamungkinkeun aplikasi leuwih maju kayaning pamakéan telepon GSM di laut, maké téhnologi pico-sélular.

jasa pengiriman barang BASMAV teh panggancangna tumuwuh dina sajarah urang jeung keur dipake dina sababaraha fleets sudagar internasional panggedena. BASMAV nyaéta sadia global iwal ti wewengkon kutub ekstrim.

bantuan teknis SeaTel, Intellian, KNS, KVH, Laut Raja, Cobham, Raymarine, Acutec, Glomex, AzTrax, Orbit.