"/"

sambungan satelit NASSAT keur Kareta®



Internét satelit pikeun Kareta NASSAT®

Internét satelit pikeun Kareta Nassat Internét satelit pikeun Kareta Nassat



Internét Railway Inflight kalawan WiFi

Hiji kaunggulan konci kalapa jelas. Internét dina karéta geus jadi standar anyar kanyamanan. Pikeun panumpang, hiji koneksi Internet Broadband ngamungkinkeun pamakéan produktif waktos perjalanan maranéhanana. Pikeun operator karéta, kaunggulan kalapa ieu téh kasatiaan panumpang pisan pikaresepeun ku ngaronjatkeun tingkat maranéhanana layanan dina proposal dewan.

"Internet The henteu ngan pikeun travelers bisnis ..." telepon Wi-Fi jeung alat Internet portabel anu jadi teh mobile baku anyar pikeun sakabéh pamaké bisnis, siswa jeung panumpang rineh.

Solusi pikeun Internet karéta Broadband ngamungkinkeun panumpang:

Sistim nu ngagabungkeun ciri nurutkeun proyék éta; satelit, GPRS jeung UMTS kalawan téhnologi Wi-Fi nyadiakeun konektipitas Internet kontinyu kana karéta di istilah arsitektur.

Internét satelit pikeun Kareta Nassat

Multimedia numpak Kareta

Multimedia on dewan mangrupakeun leyuran nu lengkep pikeun kaperluan bisnis jeung luang. Sistim ieu téh portal multimédia nu ngawengku lain ngan aksés Internet tapi ogé ciri hiburan, bari travelers bisnis tiasa ngadamel pamakéan internét produktif pikeun ngirim sareng nampa surelek ti, panumpang pelesir bisa nyieun multimedia Portal make jeung maca koran hiji, lalajo wayang, meunangkeun beja panganyarna, nonton TV atanapi ngadengekeun musik.

Fitur hiburan injeuman ti situs ieu nawarkeun alternatif hébat sarta pelengkap pikeun paménta panumpang keur pamakéan internét, pangatur eusi multimédia dedicated lokal server na dipasang dina eusi dewan karéta. Ngamutahirkeun media Anjeun bisa diaktipkeun peuting dina urutan ngaoptimalkeun pamakéan internét broadband, kukituna ngaminimalkeun dampak naon on pangalaman pamakéan internét customer.


Kareta Internet satelit High Speed

solusi fléksibel

The Portal Multimedia bisa dirancang nurutkeun brand sarta gambar ti parusahaan angkutan rail, nu nyadiakeun platform kacida ditingali pikeun komunikasi kalayan panumpang.

Gumantung kana konfigurasi tina karéta antara kelas béda tina perjalanan - Premium / Usaha / Ekonomi atawa / kelas kadua munggaran - rarancang jeung eusi portal Multimedia eta bisa differentiated jeung diadaptasi pikeun kaperluan béda. The Multimedia NASSAT Portal nyadiakeun solusi pinuh fleksibel pikeun ngalatih operator.

infrastruktur

puseur Data: konektipitas Internet reliabiliti High sarta manajemén jaringan. Puseur data komputer kaasup routers, firewalls, basis data sarta server manajemén jaringan.

Komunikasi Systems: satelit Terrena sarta stasiun satelit, Komputer Hub, anteneu + sélular Jaringan Trackside.


Internét satelit sarta Kareta WiFi

software distributor

modul Komunikasi: Nambahkeun multi-kanal na multi-operator pikeun maksimalkeun pungsi kasadiaan jeung rubakpita.

staf karéta keur kaamanan jaringan: ngamankeun jaringan pribadi pikeun aplikasi pribadi tur awak karéta.

portal customizable: Cocog jeung sagala jinis alat - laptop, tablet, telepon pinter, layar rampa - anu méré aksés ka video on demand, TV, koran, laporan cuaca, informasi ngarambat, sarta Internet.

Module IPTV: Internet Protocol Télévisi tanpa gangguan lalajo TV langsung dina dewan dugi 300km / h.

Module pilem: Multi layar nyingkronkeun playback sarta trek audio dina sababaraha basa jeung karéta atawa kadali jauh.

Administrasi sistim Modul keur ngawaskeun, analisis, ngalaporkeun na administrasi.

lebar band junun: NASSAT nyadiakeun titik rubakpita pikeun titik ngajalankeun sakuliah sababaraha channel (satelit, jaringan sélulér nirkabel terestrial, anteneu Wi-Fi atawa taneuh) ka tingkatan sapuk saméméhna tina jasa.

Operasi Network: X X 24 7 365, operator ekslusif ditugaskeun pikeun monitoring jeung kontrol ngarobah campur jauh pikeun analisis sarta koreksi ngeunaan faults.

operator: Kalawan layanan Broadband operator rail NASSAT bisa ngatur aplikasi kareta dedicated kayaning lalulintas mutahirkeun jualan tikét menit panungtungan sarta manajemén real-time di disruptions lalulintas.
Kalawan konektipitas nirkabel bebas tur aman, real-time informasi sarta pangmayaran online bisa dikirim jeung ditarima ku tanaga numpak liwat Wi-Fi Anjeun diaktipkeun PDA atanapi smartphone.

Internét satelit High Speed ​​karéta Nassat


Ngawaskeun sarta Purwokerto

Real-time mantau layanan Internet NASSAT. The manajemén layanan Internet sarta konstanta pengawasan dijamin ku Operasi Center (Kolek) NASSAT. The Kolek terus monitor unggal komponén pakakas karéta, kaasup sistem komunikasi sub-satelit, WiFi jeung UMTS modem, routers, server na titik aksés.
Hiji sistem ngageter komprehensif ngémutan tim ngawaskeun kami dicirikeun masalah téknis dina karéta, ngagabungkeun konektipitas Internet kalayan sistem kadali jauh GSM nalika link satelit nyaéta aya. The Kolek ogé ngumpulkeun statistik pamakéan sarta rékaman nu detil rupa operasi sadaya komponen karéta.

instalasi NASSAT tur pamaliharaan tina sistem: NASSAT geus miboga pangalaman considerable dina gawé bareng operator karéta. Ngajaga solusi NASSAT mangka dumasar kana prinsip handap:

gawena undagi

Kareta satelit Internet Diagram

Kareta komunikasi satelit Nassat

Arsitektur tina sistem ieu ngarojong sababaraha téknologi konektipitas - satelit, sélular,-speed tinggi lingkungan jeung Wi-Fi keur stasiun jeung panyimpenan anteneu nirkabel - média sarta bisa nambahan lalulintas ngaliwatan rupa téknologi sarta béda, dinamis nyaluyukeun kinerja pikeun tiap channel nurutkeun kapasitas sadia sakumaha ongkos dadasar, algoritma kasebut sadar lokasi.

konektipitas

Ngaliwatan jasa konektipitas NASSAT, operator anu aksés leyuran scalable jeung ekonomis pikeun ngatur rupa operasi.
Broadband NASSAT nyadiakeun operator sareng aplikasi kareta manajemén lagu nu ngidinan Anjeun pikeun ngakses insider menit panungtungan sarta akibatna ngangkat tingkat kaamanan dina perjalanan.
Sajaba ti éta, konektipitas nirkabel bebas tur aman bisa dikirim pangmayaran online, sarta narima ku tanaga numpak liwat na Wi-Fi diaktipkeun dina PDA anjeun atanapi smartphone.

sistim lianna

Pilem Dina Board
Kalayan "audio dina korsi," volume controller on headphone na baranahan multilingual.

layar rampa pribadi
Stow-jauh layar TV pribadi kalawan video hirup jeung, gumantung kana aksés paménta ka perpustakaan-rupa eusi ku karéta.

Wi-Fi keur panumpang
Hiburan jeung aksés internét dina sadaya alat - laptop, smartphone, tablet, layar rampa.

anteneu
Hateup anteneu terpadu.


karéta satelit Internet angkutan barang