NASSAT Satelit Internet Provider - Kamampuh High.



DGNSS pikeun Aplikasi DP - GPS na GLONASS

NASSAT DGPS positioning nyadiakeun kinerja tinggi pikeun aplikasi darat, laut jeung udara. Margin kasalahan antara 5 na 10cm. Sistim nu ciri cocog pikeun instalasi di portabel kandaraan panarima, parahu, tripods atanapi nganggo "ransel" alat-alat.

NASSAT ngarojong aplikasi sakuliah rupa-rupa industri, kaasup pertanian (Tani Precision), topographic survéy, konstruksi jeung pemetaan na GIS. aplikasi hawa kaasup dusting potong sarta survey geophysical. NASSAT ieu ogé jadi vital pikeun otonom komponén operasi kandaraan.

pertanian

Kusabab 2003, NASSAT nyadiakeun ladenan pikeun industri tatanen. NASSAT nyadiakeun sarana pikeun maksimalkeun pungsi agronomically tur kadalikeun formulir bagian tina variability pakait sareng produksi pamotongan, sahingga patani ngaoptimalkeun kinerja bari ngaminimalkeun biaya input.

Culturing téhnik precision bisa ngabantuan sagala aspek siklus produksi pamotongan, ti persiapan nu seedbed panén. The NASSAT lingkup jasa pisan mangpaat pikeun:

  • kontrol orientasi mesin steering otomatis
  • Taneuh jeung hawa aplikasi speed variabel
  • jero Tillage
  • laju pangeboran
  • sampling taneuh
  • Mapping sarta nyirian wates
  • Panén, penanaman jeung nyemprot seasonally

Surveying, tambang jeung konstruksi

Streamline prosés migunakeun solusi dibasajankeun DGNSS NASSAT precision tinggi. Kalawan NASSAT, pausahaan bisa assured of gaduh cakupan global dipercaya jeung akurat papanggih syarat pikeun sakabéh operasi internasional.

Ku ngagunakeun NASSAT, pausahaan bisa mastikeun yén lokasi tina sumur, spidol topographic tur data situs sejenna anu bener, nyimpen waktos na Ngahindarkeun kasalahan ongkosna mahal. NASSAT DGNSS sahiji layanan nu ogé bisa mantuan rupa industri jeung aplikasi kontrol mesin. Contona, nalika maké leyuran positioning precision tinggi NASSAT, operator pertambangan bisa mastikeun yén perforations dijieun dina pola dikawasa maké koordinat siap pake blasting liang tanpa butuh spidol.

NASSAT mangrupa alat penting di:

  • Agrimensura
  • pertambangan
  • perforations
  • studi seismik
  • Samemeh ka alat ulikan

Mapping & GIS

Pausahaan di lokasi jauh bisa dipercanten NASSAT nyadiakeun aranjeunna kalayan solusi praktis tur positioning dipercaya. solusi NASSAT ngawenangkeun kagiatan pendataan sarta "staking" dijieun mana di dunya kalawan konfigurasi minimal tanpa butuh outlays ibukota badag.

jasa NASSAT nyadiakeun kayakinan yén plotted data survéy téh dipercaya jeung akurat. NASSAT oge cocog jeung rupa-rupa parabot GPS sadia ti pabrik alat-alat utama.

NASSAT assists pausahaan GIS mun hasil nedunan rupa-rupa pancén nu patali industri, diantarana:

  • studi tatanén sarta kehutanan
  • data akuisisi
  • Location of kabel sarta pipa
  • watesan ulikan
  • prosedur manajemén darurat
  • assessments résiko
  • Studi bentang
  • garis jasa Mapping jeung barang publik
  • peta sumberdaya
  • constructions ulikan geografico
  • Mapping Utiliti

hal hiber

NASSAT ngaronjatkeun kualitas hasil di:

  • geofisika Airborne
  • photogrammetry hawa
  • Photogrammetry aviation
  • aplikasi pertahanan
  • tés Avionics

kantor perwakilan