NASSAT Satelit Internet | lisénsi ANATEL



Brazil Anatel - Agência Nacional de Telecomunicações

ANATEL

Agência Nacional de Telecomunicações (Anatel) nyaéta lembaga kaayaan nu ngatur telekomunikasi di Brazil. Dijieun pikeun ngamajukeun ngembangkeun telekomunikasi di nagara ieu, agénsi nu dikokolakeun sacara mandiri tur mangrupakeun otonom finansial. Kagiatan na ngawengku palaksanaan kawijakan nasional patali telekomunikasi, lisensi pangaturan, manajemén spéktrum frékuénsi radio sarta panangtayungan hak konsumen diantarana.