Satelit Internet NASSAT ® DSNG, streaming pikeun Produksi



Internét satelit pikeun Produksi - DSNG | NASSAT ®

Internét Produksi satelit - DSNG

NASSAT I + D + i geus ngembangkeun hiji protokol komunikasi husus via satelit transmisi / panarimaan eusi audiovisual. Lumaku ka alat mobile atawa transportable.

Sadaya ieu ditarjamahkeun jadi jasa panarjamah, pangiriman stabil, henteuna Latency bisa tur tanpa booking.

solusi Produksi-spésifik - DSNG

Mobile otomatis targeting System. fitur:

Mobile Internet satelit Jalur

Sistim Transportable. fitur:

Transportable Satelit Internet Jalur

rojongan teknis


Conto skéma sambungan satelit has ...

DSNG Satelit Internet skéma